Keresés

Elérhetőségeink

Levél: 

KDA 7300 Komló, Vájáriskola u. 1.

 

Adószámunk:

18308671-1-02

 

Számlaszám:

11731063-20116121

Pályázatok

        Menő Menza                                                    

 

 

 

 

        

 

 Menő Menzák program - EFOP-1.8.5-17-2017-00028

 
 
 

Linkek

Ki van jelen?

Oldalainkat 112 vendég és 0 tag böngészi

Pillanatképek

KDA14.jpg

Programok 2015/2016 tanévre

 

Az Ifjúsági Diák Unió programterve:

Emléktúra a Mecsekben (okt. 7.)

Iskolánk 16 tanulója vett részt a Szakközépiskola által szervezett "Csonka Miklós Emléktúrán", melyet hagyományosan október első hetében kerül megszervezésre. Ezúttal a Kozép-Mecsekben nemrég felállított Köves-tetői kilátó volt a cél. A csaknem 40 diák a 10-15 km-ert vérmérsékletének megfelelően gyalogolta le, ki a 10 km-ert ki a 15 km-ert teljesítve. A túra Iván Attila tanár úr által szervezett útvonalon haladt, érintve a Volt Kossuth-aknai emlékhelyet, a köbányát, a volt Bétaaknát, Zobákaknát és Zobákpusztát. Mindenki jól érezte magát, és az eső is elmaradt. 

Diákközgyűlés (okt.15.)

Ezen a naon került megtartásra az Ifjúsági Diák Unió (iskolai diákönkormányzat) év eleji tájékoztató fórumára, melyen 20 diákképviselő vett részt. Többek között elfogadásra került a tavalyi év beszámolója és az idei év programterve. Vezetőségválasztásra is sor került titkosan, ahol ismét Vinter Dóra SZÉ/12/1 osztályos tanuló lett elnöknek megválasztva. Gratulálunk és további jó munkát kívánunk!

Szecskaavató (dec. 3.)

Egy kicsit későn, de nem elhagyva került megtartásra az idei tanév szecskaavatójára, melyet az iskolai ebédlőben szervezett meg az Ifjúsági Diák Unió a 7. órában, meg egy kicsit átnyúlt a 8. órába is. 60 kilencedikes vett részt 5 csapatot alkotva a játékos, humoros versenyen. Először egy eskütétel keretében kellett az ifjoncoknak megfogadni, hogy az IDU-sok által kitalált házirend szerint, hogy fognak viselkedni a suliban, majd ezt követte a tréfás, vidám vetélkedő. Ezek között volt zeneszám felismerése, szerelem vallás, lufiborotválás és sok más derültséget okozó feladat. Akik segítettek: Lukács Csenge, Lankovics Dániel, Pesti István, Buzás Zsanett, Szegedi Martin, Orosz Alexandra a SZÉ 12/1 -, Kolovics Máté a II/12, Endre Patrícia a III/11B - és Mennyhárt Péter a II/10A osztályból. Győzött Herbály Istvánné I/9 E-I csapata. Gratulálunk minden résztvevőnek és köszönjük az IDU-sok segítését. 

Itt járt a mikulás (dec. 4.)

A hagyományokhoz híven az iskolai diákönkormányzat (IDU) ismét mikulásnapi programot szervezett. Az IDU-Mikulás az első órákban járta a termeket és irodákat, és némi énektudás bizonyítása mellett szaloncukrot osztogatott az ördögökből álló udvartartása segítségével. A hangulatott Tóbiás Anikó tanárnő fokozta az ebédlőben szünetekben biztosított zenei számok bemutatásával. 

Április 11. (hétfő):       Diáknap